Reiki Metoden

Många har idag en stressig och ohälsosam livssituation, både på jobbet och på fritiden, med spänningar och värk i rygg och axlar, musarm, känslan av att inte räcka till och så vidare. Mentala spänningar sätter sig ofta fysiskt i kroppen på olika sätt. Många känner sig dränerade på energi.
Reiki ger en möjlighet till återhämtning, energipåfyllning och stressreducering!


Healingstugans Reiki

Under en Reiki session på Healingstugan får klienten ligga på en mjuk och behaglig säng med filtar och kuddar. Den lugna, välkomnande och behagliga atmosfären gör att alla känner sig välkomna och väl omhändertagna. Behandlingen påbörjas med Akupressur på några av kroppens akupunkter. Jag arbetar med akupressurpunkterna på de 8 extra ordinära meridianerna och kombinerar detta med Reiki och Stressterapi. Jag utför ett lugnt tryck med fingertopparna på kroppens akupunkter (som akupunktur men utan nålar). Trycket på punkterna balanserar qi. Akupressur har visat sig vara en mycket effektiv behandlingsmetod för stress och stressrelaterade problem. Akupressur är för övrigt en österländsk behandlingsmetod som används i många tusen år. Enligt traditionell kinesisk medicin (TCM) beror sjukdom i kroppen på störningar i energiflödet, qi, eller obalans mellan Yin och Yang. Efter Akupressur på några punkter går jag över till själva Reiki'n. Jag börjar uppe vid huvudet och jobbar mig igen kroppen ända ner till fötterna. De flesta klienter känner själva hur energin växlar och upplever hur det ibland känns kallt och/eller varmt under behandlingen. Reiki'n helar kroppen genom att den flödar in till de blockerade delarna, renar energibanorna och laddar dom med den positiva Reiki energin.

Pris för privatperson på Healingstugans mottagning i Bålsta: 500 kr/session ca 60 min
3 ggr, prova-på 1.150 kr (gäller nya klienter och enbart 1 gång/person)
För att boka tid för reiki session, kontakta: jaana@healingstugan.com

Pris för företag: kontakta jaana@healingstugan.com för offertReferenser Reiki session på Healingstugan:

”Jaana är fantastisk, en äkta Reiki mästare! Har fått 3 behandlingar. Otroliga upplevelser, känner varje gång hur Reikin verkar på de områden Jaana jobbar igenom. Olika fysiska känslor varje gång, så man kan lätt förstå var Reikin behövdes där och då. Rekommenderar reiki behandling hos Jaana, en sån go, glad, inlyssnande och omtänksam människa! ”.
- Christine, 2018

”Jag är en återkommande Reiki klient och kan starkt rekommendera Jaana! Hon är genuint mån om hur jag mår och efter behandlingen känner jag djupgående avslappning i hela kroppen! Den positiva energin som jag får från behandlingen sprids till hela familjen också ”.
- Anonym, 2019