Mixyoga


Yoga är stärkande för kropp & själ och Healingstugans Yoga är en blandyoga innehållande Yin/Yang, Power/Hata, Vinyata/Flow Yoga, som är en kraftfull och rolig träningsform. Man använder sin egen kroppsvikt genom en kombination av rörelser, ställningar och andning. Varje pass innehåller någon form av andningsövning, balansövning, flow och en lång vila på slutet.
Yoga bygger styrka och fokus, renar kroppen från gifter och slaggprodukter, ökar ämnesomsättningen (påverkar sköldkörteln), ger bättre matsmältning och minskar stress och spänning runt leder och i muskler. Obalanser i kroppen jämnas ut och rörligheten och smidigheten ökar.
Yoga som träningsform passar alla, ung som gammal, nybörjare som vana utövare. Oavsett vilken träningsnivå man befinner sig i utgår man alltid från sin egen kapacitet och förmåga.


Healingstugans Yoga-pass

Pris:
200 kr/person/tillfälle.
Yoga, 6 tillfällen, 1.050 kr/person

Yoga för företag (morgon, lunch eller eftermiddag vid event): Kontakta jaana@healingstugan.com för offert.Referenser Yoga:

”En torsdag att längta till då man tar hand om kroppen på bästa sätt med ett mixyoga pass med Jaana. Passar även oss 55+ med allehanda krämpor. Man gör så gott man kan och alla känns välkomna. ”
- Nina, 2019

”Jaanas mixyoga är rolig, varierad och anpassad så att man kan vara med vare sig man är van/ovan yoga-utövare. Rekommenderas varmt.”
- Åsa, 2019

”Jaanas pass är professionella och anpassad efter varje persons ålder samt behov. Jaana roar alla med sin lugnande röst och sprider glädje och mod. Varje pass är unik, speciell och stöttande och jag ser fram emot nästa pass. ”
- Venus, 2019