Reiki Metoden​

Många har idag en stressig och ohälsosam livssituation, både på jobbet och på fritiden, med spänningar och värk i rygg och axlar, musarm, känslan av att inte räcka till och så vidare. Mentala spänningar sätter sig ofta fysiskt i kroppen på olika sätt. Många känner sig dränerade på energi.Reiki ger en möjlighet till återhämtning, energipåfyllning och stressreducering!


Healingstugans Reiki

Under en Reiki session på Healingstugan får klienten ligga på en mjuk och behaglig säng med filtar och kuddar. Den lugna, välkomnande och behagliga atmosfären gör att alla känner sig välkomna och väl omhändertagna. Jag börjar uppe vid huvudet och jobbar mig igen kroppen ända ner till fötterna.Ibland trycker jag kanske på några av kroppens akupunkter då jag kombinerar akupressur på de 8 extra ordinära meridianerna med Reiki och Stressterapi. De flesta klienter känner själva hur energin växlar och upplever hur det ibland känns kallt och/eller varmt under behandlingen. Reiki’n helar kroppen genom att den flödar in till de blockerade delarna, renar energibanorna och laddar dom med den positiva Reiki energin.


Pris för privatperson på Healingstugans mottagning i Bålsta:

750 kr/session ca 60 min Beställ en Reiki session här

3 ggr, prova-på 2 025 kr (ord.pris 2 250 kr) Gäller nya klienter och enbart 1 gång/person Beställ Reiki prova-på 3 ggr här

Pris för företag: kontakta jaana@healingstugan.com för offert.


Referenser Reiki session på Healingstugan:

”Jaana är fantastisk, en äkta Reiki mästare! Har fått 3 behandlingar. Otroliga upplevelser, känner varje gång hur Reikin verkar på de områden Jaana jobbar igenom. Olika fysiska känslor varje gång, så man kan lätt förstå var Reikin behövdes där och då. Rekommenderar reiki behandling hos Jaana, en sån go, glad, inlyssnande och omtänksam människa! ”.

”Jag är en återkommande Reiki klient och kan starkt rekommendera Jaana! Hon är genuint mån om hur jag mår och efter behandlingen känner jag djupgående avslappning i hela kroppen! Den positiva energin som jag får från behandlingen sprids till hela familjen också ”.

”När jag kom till healingstugan så var jag helt dränerad på energi efter en separation. Jag upplevde det som att jag hade en dimma framför ögonen och i huvudet, jag varken såg eller tänkte klart. Redan efter andra besöket så försvann dimman bara över en natt. Efter fjärde besöket som blev mitt näst sista så upplevde jag att jag åter igen kände glädje och det är lite svårt att förklara men nästan som en nyförälskelse eller förväntansfull över något. Helt plötsligt så hade jag energi att ta tag i saker igen. Jag kan helt klart rekommendera detta, och jag lovar, det funkar även om man inte tror att det ska göra det!”.

”Jag hade tänkt pröva på Reiki i många år men inte funnit den person som jag kände jag ville uppleva känslan. Den varma tonen i hemsidan fångade mig. Jaana är helt underbar och det jag upplevde är svårt att beskriva. Det var en otrolig upplevelse att få känna den starka värmen som alstrade sig där Janna arbeta men även i andra delar. olika tryck som jag kände. Jag var där och upplevde det och det känns fantastiskt.
I många år har ett ryggparti varit kallt och en frusenhet alstrats ut i kroppen. Jag kände en enorm värme i det partiet under behandlingen. Efter behandlingarna kände jag en härlig jämn värmeflöde i min kropp. Blev härligt trött första behandlingen, efter övriga behandlingar var det endast ett härligt lugn i kroppen och sinnet. Jaana kunde känna in låsta höfter, ett ben som var mer låst efter en svår stukning. Behandlingarna har även varit stärkande i ett sorgearbete och i min läkning. Jag är så tacksam för att jag har lärt känna Jaana, fått uppleva hennes värme och kompetens i Reiki. Vill snart uppleva det igen. Jaana är en sann mästare! Jag rekommenderar Jaanas behandlingar från mitt hjärta!”