Insiktsfulla samtal

Många upplever att dom lever i ett ”ekorrhjul” och att de har ”fastnat” i livet. Känner du att du behöver ett bollplank och önskar en förändring, ändra tankesätt eller vill skapa nya perspektiv, då kan insiktsfulla samtal vara något för dig. Ett samtal där potential och möjligheter synliggörs när du är osäker på ditt nästa steg i livet eller nästa steg i din andliga resa. Kanske i resan att hitta din andliga gåva och livsuppgift eller kanske i något annat i livet. Ett område där du behöver reflektera och skapa en livsförändring.

Insiktsfulla samtal är ett kraftfullt verktyg som tar dig vidare på din resa.


Healingstugans insiktsfulla samtal

Du behöver sitta ostörd vid ett bord med papper och penna för att kunna göra eventuella övningar och skriva ner noteringar under samtalets gång. Därför sker insiktsfulla samtal online via Teams eller Messenger chat. Du bestämmer vad du vill prata om, så till samtalet behöver du ha tänkt ut ett område/förändring/tanke/uppgift som du vill samtala kring.

Pris för privatperson: 600 kr/session 45 min

Boka samtal här

Pris för företag: kontakta jaana@healingstugan.com för offert


Referenser insiktsfulla samtal på Healingstugan:

“Jaana har ett jätte bra bemötande, jag har varit på healing, insiktsfulla samtal och jag är jätte nöjd – henne kommer jag fortsätta gå till för jag fick ny energi, klarhet och vägledning som kändes jätte bra. Tack Jaana!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *