Atlantis healing

Om kroppen upplevs som tung, stum, vätskefylld, smärtsam, dålig balans och har volymökning, inflammationer, infektioner, bakterietillväxt och en förtätning av fettvävnaden, kan du med fördel
prova Atlantis healing/massage. Atlantis healing ger en möjlighet till stimulering av fascian och balansering av kroppens energier.

När vi utför Atlantis healing använder vi urgamla, högfrekventa och kraftfulla tekniker som känns mjukt och lugnt. Också i kombination med andra tekniker.
Vi balansera kroppens energier och fokuset ligger i att dra ut stagnerad fascia både fysiskt men också på energinivå.
Fascian är som ett tredimensionellt nätverk, ramverk av celler och ECM (ECM = celler och densubstans utanför cellerna som består av fibrer och en flytande gelé liknande substans. Kallas också för grundsubstans). Fascian finns i hela kroppen med fiberprotein som bildar fibriller som vävs ihop till benhinnor, benvävnad, organ och celler så att allt har kontakt ned till cellnivå. Denna vävnad har kontakt med hela kroppen och alla vävnader.


Om fascian är flexibel och rörlig mår man bra. Är den stel, spänd eller inflammerad så mår man sämre. Kroppen upplevs då som tung, stum, vätskefylld. Man kan ha smärtor och ha dålig balans.
Fascian jobbar nära lymfsystemet. För att föra ut slagg behövs sammandragningar i både muskler och fascia. Vätska och slagg som inte åker ur kroppen fastnar i bindväven som då blir som en soptipp för kroppen. Det ger en volymökning och inflammationer, infektioner och bakterietillväxt och en förtätning av fettvävnaden.
Några andra exempel för att stimulera fascian är: fysisk aktivitet, yoga, meditation, Qigong, stretching, koppning och massage.

Healingstugans Atlantis healing
Under en Atlantis healing session på Healingstugan får klienten ligga på en massagebänk i underkläderna med filtar och handduk. Den lugna, välkomnande och behagliga atmosfären gör att alla känner sig välkomna och väl omhändertagna.
Klienten ligger först på rygg med fysiska kristaller placerade på och runt klienten samtidigt som arbetet med att dra ut fashian påbörjas. Därefter får klienten ligga på mage, arbetet med fashian fortsätter och koppning påbörjas. Sessionen avslutas med arbete kring auran och energitrådar.
En session tar ca 60 minuter.


Boka Atlantis healing här

Pris för privatperson på Healingstugans mottagning i Bålsta: