reiki Boost

Många har idag en stressig och ohälsosam livssituation, både på jobbet och på fritiden, med spänningar och värk i rygg och axlar, musarm, känslan av att inte räcka till och så vidare. Mentala spänningar sätter sig ofta fysiskt i kroppen på olika sätt. Många känner sig dränerade på energi. Reiki ger en möjlighet till återhämtning, energipåfyllning och stressreducering!

Reiki energin kan sändas på långt avstånd, vilket möjliggör behandling på distans. Det är väldigt individuellt hur man upplever Reiki Boost. Någon kan känna stickningar, någon annan får en pirrande eller bultande känsla i kroppen, någon annan känner sig trött/sömning. Många känner av Reiki Boost men inte alla. Vi är ju alla olika. Det betyder inte att Reikin inte kommer fram – det gör den alltid. 

Jämförd med Reiki på distans är Reiki Booster en mer kraftfull storstädning av mottagaren energisystem och förstärker livsenergiflödet. Detta då metoden består av en serie tekniker som används.


Reiki Boost utförs i ca 40 min och innehåller:

  • Vibrationshöjning
  • Påfyllning av chakrafärgerna; röd, orange, gul, grön, blå, lila och vit
  • Rensning av chakrakanalen
  • Läkning till de fyra aurakropparna
  • Boost till 3:e ögat
  • Bonus Reikienergi till din energikropp

Kostnad: 550 kr, ca 40 min

På avtalad tid hjälper du kroppen att ta emot Reiki Boost genom att slappna av. Lägg dig ner på din favoritplats och blunda i minst 40 minuter. Om möjligt, se till att du får vara ostörd och stäng av ljudet på mobilen. 

Efter behandlingen kan du känna dig extra trött, extra pigg, få en känsla av att du har fått energipåfyllning eller återhämtning/stressreducering. För att hjälpa kroppen att bli av med slaggprodukter är det bra att dricka extra mycket vatten resten av dagen. 


Boka reiki boost här

Pris för företag: kontakta jaana@healingstugan.com för offert