BarnYoga

Vi saknar för närvarande lokal för passverksamheten varför det just nu inte bedrivs regelbundna Qigong-, eller Yogaklasser!

För barn i åldern 7-11 år.
Barn älskar att röra på sig och gör det helt naturligt. Att arbeta med barnyoga är mycket tacksamt – barnen älskar det! Idag utsätts barn för stress i olika former, yoga är ett redskap att hantera stressen. Barnyoga skiljer sig från många andra fritidsaktiviteter eftersom den inte innehåller inslag av prestation utan skapar ett utrymme för barnen att bara vara. Aktiviteterna bygger på samverkan så i yogan är vi alla vinnare!

Below the text that I would like to get included on the top of each subpage under heading “pass” (Qigong, Yoga, Familjeyoga, Ungdomsyoga, Barnyoga):

Syftet med barnyogan är barnets välbefinnande. I yogan vävs samarbetsövningar in inom, ekologi, anatomi och hälsa. Genom guidad avslappning kan barnen varva ner samtidigt som fantasin får ett kreativt spelrum. Ett bra verktyg är barnens favoritböcker och i barnyoga finns leken alltid nära till hands.

När barnet blir lite större och börjar skolan så kan vi använda våra yoga övningar som ett kraftfullt verktyg för ökad fokusering och lugn samt som en motvikt till alltför mycket stillasittande. Lekar och samarbetsövningar gör yogan levande och kul!
Healingstugans barnyoga innehåller inte några religiösa moment!

Inga förkunskaper krävs.

Healingstugans BarnYoga-pass

Pris:
BarnYoga, 8 ggr, a´45 min 960 kr (prova första gången för 185:- om du är osäker på om yoga är något för dig. Väljer du att fortsätta dras beloppet från kursavgiften). Om kursen blir fullbokad har de som anmäler sig till hela kursen förtur.

Kontakt: jaana@healingstugan.com