Vägledd meditation

Meditation (kontemplation) är en metod som gör det möjligt att koncentrera sina tankar och på sikt uppnå ett tillstånd av inre lugn, sinnesfrid och avslappning.
Genom regelbunden meditation skapas en bättre helhetshälsa och höjd koncentrationsförmåga. Meditation, yoga och djupare avslappning minskar aktiviteten i det sympatiska nervsystemet och ökar aktiviteten i det parasympatiska nervsystemet vilket är väldigt viktigt för att återhämta kroppen och lugna sinnet.
Dessa vägledda meditationspass passar både nybörjare och vana utövare. Ett pass tar normalt ca 1 timma, men kan kortas ner vid behov. Jag är mobil och kan åka ut till er om ni är minst 8 personer. Finns ingen maxgräns utan det är snarare storleken på lokalen som styr.

Healingstugans meditations-pass

Pris:
200 kr/person/tillfälle
Meditation, 6 tillfällen, 960 kr/person

Vägledd meditation för företag (morgon, lunch eller eftermiddag vid event): Kontakta jaana@healingstugan.com för offert


referenser Vägledd meditation :

” Jag kan varmt rekommendera Jaanas vägledda meditationer. Dom är väldigt rogivande. Hennes lugna och behagliga röst gör mig avslappnad. Jag går ifrån passen som en ny människa och längtar genast till nästa.”

”Jaanas vägledda meditationer har alltid ett innehåll som gör att ens fantasi kan flöda fritt. Samtidigt är man vägledd i ett lagom snabbt tempo av Jaanas lugna, trygga röst. Rekommenderar alla varmt att pröva Jaanas vägledda meditationer!”