Reiki på distans för djur

Reiki på distans kan även skickas till djur. Det är väldigt individuellt hur djur upplever Reiki på distans. Någon somnar, någon kan bli lite orolig (speciellt vid första tillfället om djuret aldrig fått Reiki tidigare), någon stannar upp och stillar sig, sedan finns det dom djuren som inte ändrar beteende alls under behandlingstiden.
Osavsett hur/om djuret reagerar under behandlingstiden, kan alla djur ta emot Reiki energier. Reiki prioritetsläker, vilket innebär att den går dit där den bäst behövs för djuret här och nu.

Reiki på distans för djur utförs löpande varje onsdag klockan 21:00.

Boka Reiki på distans här senast dagen innan (tisdagen).
Anmälningar som kommer in senare får Reiki på distans nästkommande onsdag klockan 21:00.

Kostnad: 400 kr, ca 20 min

referenser Reiki på distans för djur :

”Har en svårt sjuk katt som vårdats hos veterinären hela vintern, varit inneliggande och fått en kronisk magtarmsjukdom. Nu senast låg hon inlagd 10 dgr för intravenös antibiotika pga urinvägsinfektion. Hon ville inte äta och bara låg ner. Jag kontaktade Jaana på Healingstugan och lyckades beställa en Reiki session på distans åt min katt samma kväll. När jag kom hem strax efter Reiki sessionen står katten och ÄTER! Nästa dag äter hon igen, är sällskaplig, mycket piggare och har inga diarrér. Så tacksam!”

“När jag kontaktade Jaana så kände jag att min katt Kiara mådde dåligt, jag visste att hon har haft ont i ryggslutet och hon kändes allmänt låg, ville aldrig kela och hoppade inte upp i soffan hos mig som hon brukat göra. Efter första sessionen märkte jag lite skillnad, men efter den andra märktes det mycket mer, hon började springa omkring och kändes så mycket piggare. Jag valde att boka en gång till, och denna gång så hoppade hon upp jämte mig i soffan under tiden Jaana gav henne Reiki och kelade, hon var så mysig och kändes uppriktigt nöjd. Nu är Kiara pigg och glad igen, hon spinner och kelar, något hon inte gjort på länge. Så himla nöjd och kommer definitivt att höra av mig till Jaana om jag märker att Kiara skulle behöva Reiki igen”