FamiljeYoga

Vi saknar för närvarande lokal för passverksamheten varför det just nu inte bedrivs regelbundna Qigong-, eller Yogaklasser!

För barn i åldern 2-6 år.
Det fina med familjeyoga är att vuxna och barn yogar tillsammans och får en mysig och samtidigt rolig stund. När vi yogar med barn i denna åldersgrupp väver vi in leken, fantasin och inlevelsen. Vi blir hundar, katter, elefanter, vajande palmer och väver in fakta om det vi föreställer eller leker. Aktiviteterna bygger på samverkan så i yogan är vi alla vinnare! Barnen övar på att följa instruktioner, vara del i en grupp, tränar på motorik, koordination, andning, balans, styrka, smidighet och avslappning. För de flesta små barn blir yogan en härlig stund, för andra ett terapeutiskt verktyg.
Nästan alla barn älskar att röra på sig. Senare tids forskning om bland annat hjärnans utveckling visar att denna rörelse är mycket viktig för att vi ska utvecklas väl. Rätt förvaltat kan det även bli ett ypperligt redskap att hantera livets utmaningar senare i livet.

Vill vara noga med att påpeka att familjeyogan inte innehåller några religiösa moment!
Inga förkunskaper krävs.

Below the text that I would like to get included on the top of each subpage under heading “pass” (Qigong, Yoga, Familjeyoga, Ungdomsyoga, Barnyoga):

Healingstugans FamiljeYoga-pass

Pris:
Familjeyoga, 6 ggr a´ 45 min
1 vuxen & 1 barn: 1.260 kr
500 kr per extra barn eller vuxen

Kontakt: jaana@healingstugan.com


Referenser Familjeyoga:

”Varierade, fantasifulla och väl genomtänkta pass som är roliga för både stora och små. Mycket skratt och härlig träning. ”

”Yogan är rolig för vi får göra så mycke lekar. Och vi lär Jaana nya kull. Sen är de roligt för de vuxna får vara dörrar som vi kryper under eller de ska fånga oss. Jag tycker om att rita och när Jaana plingar med plingorna över huvudet.”

”De är en fantastisk stund att få göra något ihop med sitt/sina barn eller barnbarn som de är i mitt fall. De är bra övningar för oss vuxna också. Jag rekommenderar familjeyoga de är kul!”