REIKI I UTBILDNING

Tyngdpunkten på grundutbildningen är att lära dig Reikins grunder, öppna upp Reiki kanalen och arbeta med egenvård. Utbildningen är en blandning av teori och mycket praktik. Kompendium ingår och efter avslutad grundutbildning får du ett diplom. Reiki utbildningen är uppdelad i tre steg; grundutbildningen (Reiki I), vidareutbildningen (Reiki II) och lärarutbildningen (Reiki Master).

Pris: 2.200 kr för privatpersoner. Mer info längre ner på sidan.

2.200kr

Healingstugans Reiki I – grundutbildning

-”Vi ser fram emot att få rå om dig i dagarna två. Det blir en spännande och stimulerande helg fylld av skratt, förundran och gemenskap. Nedan lite praktisk information om kursen. Hjärtligt välkommen till en magisk helg i Bålsta!”

Tid:
Datum: 27-28 februari 2021
Lördag: 09:00-18:00
Söndag: 09:00-16:00
Kontakta oss på jaana@healingstugan.com för nästa kursstart.

Plats:
Bålsta. Adress anges vid bokningstillfället. Gratis parkering. Vänligen meddela om du kommer via kommunala medel, så ordnar vi med hämtning från stationen. Vid bokning av grupp med minst 5 personer är vi mobila och kan hålla kursen lokalt. Ev tillkommer reseersättning.

Investering & bokningsvillkor:
För privatperson: 2.200 kr. Anmälan är bindande.

Klädsel:
Det är skönt att ha lösa och lediga kläder som varken spänner eller klämmer. Bra att ta med en varm tröja att gosa in sig i och ett par varma sockor eller tofflor, då man kan känna sig frusen efter en Reiki behandling.

Mat/fika:
Lättare frukost och fika ingår i priset. Lunch/middag ingår inte. Rekommenderar medhavd lunch/middag då kyl, ugn, micro finns att tillgå.

Förkunskaper:
Inga förkunskaper krävs men du behöver få några Reiki behandlingar innan kursen om du aldrig fått en Reiki behandling tidigare. Detta för att förbereda dig på Reiki energin och starta upp läkning där det bäst behövs.

Ur kursinnehållet:

  • Reiki och forskning
  • Reikis ursprung och upptäckt
  • Öppna upp och stänga ner
  • Handpositioner för egenvård
  • Beskydd och jordning
  • Tankens kraft
  • Praktiska användningsområden
  • Den 21-dagar långa utrensningsprocessen
  • Hälsa/ohälsa
  • Reiki principerna

Referenser Reikikurs I:

”Det bästa med kursen är er passion och engagemang, alla guidningar och maten!”.
– Christina, 2017

”Absolut över förväntan! Det bästa med kursen är insikten att alla kan lära sig något ”konstigt”, att något händer i händerna, att lära sig att tro på sina egna känslor/upplevelser, träffa likasinnade och den goda maten!”
– Anonym, 2017

”Det bästa med kursen är den mysiga, ärliga stämningen, att undervisningen sker under avslappnande former – dvs inte lärare-elev, utan snarare att en vän-berättar-för-vän”. Jättebra att alla bemöts och bekräftas utifrån sina olika förutsättningar”.
– Mariah, 2017

”Det bästa med kursen är att få lära sig Reiki, känna kraften i händerna och kanalisera de andras energier. Väldigt givande när ni vägledde oss under behandlingarna”.
– Carin, 2017