REIKI SESSION X 1

Behandlingen påbörjas med Akupressur på några av kroppens akupunkter. Jag arbetar med akupressurpunkterna på de 8 extra ordinära meridianerna och kombinerar detta med Reiki och Stressterapi.

Längd: Sessionen är 60min.
Plats: Healingstugans mottagning i Bålsta.

600kr

Healingstugans Reiki

Under en Reiki session på Healingstugan får klienten ligga på en mjuk och behaglig säng med filtar och kuddar. Den lugna, välkomnande och behagliga atmosfären gör att alla känner sig välkomna och väl omhändertagna.

Behandlingen påbörjas med Akupressur på några av kroppens akupunkter. Jag arbetar med akupressurpunkterna på de 8 extra ordinära meridianerna och kombinerar detta med Reiki och Stressterapi. Efter Akupressur på några punkter går jag över till själva Reiki’n. Jag börjar uppe vid huvudet och jobbar mig igen kroppen ända ner till fötterna. De flesta klienter känner själva hur energin växlar och upplever hur det ibland känns kallt och/eller varmt under behandlingen. Reiki’n helar kroppen genom att den flödar in till de blockerade delarna, renar energibanorna och laddar dom med den positiva Reiki energin.

Försiktighetsåtgärder som visir, munskydd och handskar används.

Referenser Reiki session på Healingstugan:

”Jaana är fantastisk, en äkta Reiki mästare! Har fått 3 behandlingar. Otroliga upplevelser, känner varje gång hur Reikin verkar på de områden Jaana jobbar igenom. Olika fysiska känslor varje gång, så man kan lätt förstå var Reikin behövdes där och då. Rekommenderar reiki behandling hos Jaana, en sån go, glad, inlyssnande och omtänksam människa! ”.
– Christine, 2018

”Jag är en återkommande Reiki klient och kan starkt rekommendera Jaana! Hon är genuint mån om hur jag mår och efter behandlingen känner jag djupgående avslappning i hela kroppen! Den positiva energin som jag får från behandlingen sprids till hela familjen också ”.
– Anonym, 2019

”När jag kom till healingstugan så var jag helt dränerad på energi efter en separation. Jag upplevde det som att jag hade en dimma framför ögonen och i huvudet, jag varken såg eller tänkte klart. Redan efter andra besöket så försvann dimman bara över en natt. Efter fjärde besöket som blev mitt näst sista så upplevde jag att jag åter igen kände glädje och det är lite svårt att förklara men nästan som en nyförälskelse eller förväntansfull över något. Helt plötsligt så hade jag energi att ta tag i saker igen. Jag kan helt klart rekommendera detta, och jag lovar, det funkar även om man inte tror att det ska göra det!”.
– Jessica, 2020