RENSA HUS

Allt består av energi, till och med våra tankar är energi. Vi har tankarna för oss själva men energierna i tanken sprider vi runt omkring oss. Allt som händer i våra hem sitter kvar i väggar, golv, möbler och föremål. Negativ energi påverkar oss och kan i värsta fall få oss att bli sjuka. Flertalet som önskar rensning i hus beskriver en oro i kroppen och sover dåligt. De känner olustkänslor på vissa ställen i huset eller blir orkeslösa så fort de kliver in genom dörren. Andra beskriver att oförklarliga saker händer hemma, de hör konstiga ljud eller uppmärksammar att saker flyttar på sig. Det spelar ingen roll var du bor, vi rensar hus på distans och behöver inte komma hem till dig för rensningen.

Kostnad: 600 kr (upp till 2 uppföljningstillfällen ingår vid behov)

600kr

Rensa hus

Vi rensar hus på distans och behöver därför inte komma hem till dig för rensningen. Inför husrensningen behöver vi en skiss över huset/lägenheten/lokalen. Behöver inte vara något skalenligt utan en enkelt ritad skiss går alldeles utmärkt där de olika rummen finns utmärkta. Efter rensningen får kunden ett protokoll där vi beskriver vad vi upplevde i de olika rummen.

Referenser rensa hus:

”Två gånger har Jaana hjälpt vår familj med distansrensning av vårt hem för att få bort negativa energier; när vi först flyttade in samt några år senare när vår son inte vågade vara på övervåningen själv. Efter rensningen upplevde vi alla ett energilyft, ett lugn i huset samt vår son är inte längre rädd. Vi kommer definitivt kontakta Jaana igen vid behov. ”
– Anonym, 2019