Välkommen till Healingstugan

Healingstugan registrerades som företag 2015 av Jaana Norén för hon brinner för att inspirera människor att hitta till harmoni och balans med hjälp av aktiviteter som ger näring och energi till kropp, själ, hjärta och tankar. Verksamheten började med Reiki men flera aktiviteter dök upp vartefter Jaana hittade flera kraftfulla verktyg för stressreducering och energihöjning som hon ville dela med sig av. Förutom behandlingar, kursverksamhet och coach erbjuds pass, föreläsningar, workshops, rensa hus och produkter. Vi tror på att alla kan växa sig starka till harmoni & välmående och kan förstärka sig själva. Till sin unika helhet. Stå stadigt på marken med krona, stam och rötter även fast det stormar.


Möt Team Healingstugan

Jaana Norén, Grundare av Healingstugan
Jaana är grundare och driver Healingstugan. Jaana är Reiki Master, Coach, Yoga, Qigong och Mindfulness instruktör, Barnyoga, & Vedic Art lärare och kristallhealer. Jaana är bl.a.medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige, Företagarna, det kvinnliga företagsnätverket HQF i Bålsta och 7999.se.

Kort om Jaana:
Fritid: djur och natur, pyssla i trädgården, bara vara, skratta, målning och allt som höjer min energi.
– ”Jag älskar utmaningen med att påverka energiflödet till det positiva och se utvecklingen hos varje enskild person. Allt för att Hålla Energin Hög!”

Cristina Söderberg, Grundare av Skill Insight Sweden
Cristina är grundare och driver Skill Insight Sweden som erbjuder personlig utveckling, coachning, mental träning och utbildningar. Cristina är beteendevetare, mental coach, NLP master och Tedx talarcoach. Healingstugan och Skill Insight Sweden har ca 10 års
samarbete med fokus inom både personlig utveckling och företagsutveckling.
-”Evolution starts with awareness

Kort om Cristina:
Fritid: Lärande och kreativa aktiviteter för att berika mitt sinne; träning för att stärka min kropp; meditation och reflektion för att förstärka min själ.
Skill Insight Sweden – ”EVOLUTION STARTS WITH AWARENESS” (skill-insight.com)

Sirpa Vaartio, Grundare av Lumeva
Lumeva erbjuder olika mediala- och holistiska tjänster, samtalscoaching och utbildningar. Sirpa är Personalvetare, Reiki Master och hon är medial.  Healingstugan och Lumeva samarbetar, håller och utvecklar bl.a. Reiki utbildningar, Reiki på distans samt med andra tjänster inom vårt utbud.

Kort om Sirpa:  
Fritid: spenderar hon med sina små barn helst ute i naturen. När hon har egen tid brukar hon meditera och pyssla med kristaller. 
-”Det är fantastisk att bevittna hur alla kan, på ett naturligt sätt, hjälpa sig själva samt andra med hjälp av Reiki energier”.  
www.lumeva.webnode.se

Gudrún Ingiäld, samarbetspartner
Gudrún är Reiki Master och Taktil pedagog. Gudrún och Healingstugan har ca 15 års samarbete med utveckling inom Reiki och hjälps bl.a. åt med att rensa hus.

Kort om Gudrún:
Fritid: stort intresse av skapande i olika former som måla, textilier, trädgårdspyssel. Strosar gärna i naturen, plockar hem pinnar, stenar och annat vackert som ropar på henne.

Sara Ramouz, samarbetspartner
Sara är en mjukvaruingenjör som gillar kombinationen mellan teknik och konst . Sara ansvarar för utformning och uppbyggnad av Healingstugans websida samt webbutik.

Kort om Sara:
Sara är en podcast lyssnare och pusselälskare. På fritiden designar hon och illustrerar affischer och konstmagasin.
sobereyez.com

Healingstugans hantering av personuppgifter:
Läs mer om hur vi på Healingstugan hanterar personuppgifter. Klicka här

Healingstugan har avtal med flera friskvårdsleverantörer (se nedan), så passa på att använda ditt friskvårdsbidrag!
Benify, Söderberg & Partners, Wellnet, Actiway, Mitt friskvård ePassi.


Organisationsnummer

Orgnr: 660627-1242
VATNR: SE660627124201
Godkänd för F-skatt

Kontakt

E-mail: jaana@healingstugan.com
Telefon: 073-641 15 88

Plats

Sjövägen 6 in Bålsta